| Our Services
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
FOTOGRAFIE

Door het zijn, het doen, het hopen en het weten groei je als mens. Tijdens dit proces maken we keuzes, goede en slechte. Zo laten we indrukken en ervaringen achter.

Die herinneringen sla je op en draag je altijd bij je. Dit is mijn innerlijke bewaarplaats.

Deze herinneringen kun je altijd ophalen wanneer je bang bent, je verdrietig voelt, trots of juist gelukkig. Ze krijgen steeds meer diepgang. Echter, gebeurtenissen en levensfases zijn eindig.

De herinnering wordt dan niet meer gevoed. In mijn persoonlijke ervaring worden ze echter alleen maar mooier en kristalliseren ze zich uit. Ze worden puur en niet meer beïnvloed door anderen. Die puurheid die ik dan voel en steeds kan aanspreken wanneer ik daar behoefte aan heb is de basis voor mijn werk. Want ik ben er van overtuigd dat in elke herinnering een schoonheid schuilt.

Door mijn manier van werken probeer ik mensen die schoonheid te laten zien. Ik probeer de herinneringen te filteren waardoor ze ontdaan worden van negatieve gevoelens. Ik breng ze terug naar de basis, naar een patroon.

Ik meng hiervoor elementen en entiteiten samen met het patroon tot een herinnering die warm en voelbaar is in zijn vorm.

PRODUCTEN

In alle vrijheid, de eenvoud, verstilling en vergankelijkheid van de kleinste details vangen en zo deze gedachten bewaren om er op een onbewaakt moment naar terug te gaan of ze door te kunnen geven, is een van de mooiste dingen die er zijn.
Deze handgemaakte productlijn vindt u binnenkort in mijn webshop en zal u voorzien in uw schrijfbehoeften, zodat u op elk moment uw herinneringen aan het papier kunt toe vertrouwen en uw ideeën, belevenissen en gedachtes overal mee naar toe kunt nemen.

PERSOONLIJKE PROJECTEN

Ik werk in opdracht aan het vorm geven van persoonlijke projecten en herinneringen. Misschien is er oud materiaal beschikbaar wat u hiervoor graag wilt gebruiken en zoekt u een mooie manier om dit thuis te presenteren.  Of heeft u foto’s waar meerdere personen op staan, die u bijvoorbeeld vanwege een erfenis moet verdelen en twijfelt u erover hoe dit aan te pakken. Ook enkel het digitaliseren en archiveren hiervan is een mogelijkheid.

 

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

Contact